Keresés

Disney Bambi tanuló pohár FirstNUK, 6-18

Ár: 3 500 Ft

A termék leírása:

Cumisüveg Hőfok-Jelzéssel és Szilikon Cumival Disney Bambi First Choice Plus NUK, 6-18 hónapos korig, közepes lyuk, 150 ml: cumisüveg poliamidból, hőmérséklet-jelzővel, szilikon cumival és ergonomikus fogóval. Vonzó kialakítású és sokkal könnyebbé teszi az átmenetet az cumisüvegről a csészére. A kijelző színe kékre változik, ha a tej túl hideg, és fehérre, ha túl meleg. A szín világoskék lesz, ha a hőmérséklet optimális. A puha szilikon cumi szivárgásgátló rendszerrel rendelkezik. Továbbfejlesztett kólikás szellőzőrendszerrel rendelkezik, amely természetes áramlást hoz létre, hogy a baba nyugodtan tudjon inni anélkül, hogy lenyelné a levegőt. Nem tartalmaz káros anyagokat, ellenáll a forrásnak, nincs szaga, átlátszó, finom felületű. A műanyag palack extra széles nyakkal rendelkezik, és olyan tartozékokat tartalmaz, mint a védőkupak, csavaros gyűrű és egy tömítőkorong.

Űrtartalma: 150 ml

Figyelem: a hőmérséklet-szabályozás egy további, kiegészítő ellenőrzési módszer. Ezért fontos, hogy a kisbaba etetése előtt kézzel ismét ellenőrizze a hőmérsékletet. Ennek ellenőrzéséhez öntsön néhány csepp folyadékot a csuklóra.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!