Akuku melegítő és hűsítő Thermofor párna cseresznyemaggal

Ár: 2 600 Ft

A gyermekek számára készült melegítő és hűtő, meggymagokkal töltött Termofor párnácska számos területen alkalmazható. Segít a kisbabák hasfájásán, székrekedésén, az anyukák számára nagyon hasznos a hátfájás, az ízületekben vagy izmokban fellépő fájdalmak esetén, vagy a menstruációs görcsök során. Viszont ezeken a nehéz időszakokon kívül is jó hasznát veszi. A párnácskát meleg vagy hideg szárazborogatásra is használhatja.
Nagy gondossággal kiválogatott és kiszárított meggymagokból készül. Gyermekek számára 100 %-ban biztonságos és alkalmas. Nem tartalmaz olyan folyadékot, ami kifolyhat. A meggymagpárnák ugyanolyan funkciót töltenek be, mint az ismertebb hajdinamagpárnák. Felmelegíthetők a napfényben, a mikrohullámú sütőben vagy a radiátoron, majd a felgyülemlett meleggel kisbabája fájós hasát borogathatja. Felmelegítés után legfeljebb 1 óráig tartja a hőmérsékletet. Természetes módon sugározza ki a meleget, ami kizárja az égési sérülések vagy a bőrsérülés lehetőségét. A formája ideális a babák kis pocakjára.

Melegen használható:
– újszülöttkori kólikára, puffadásra, székrekedésre
– izomfájdalmakra
– menstruációs görcsökre
Hidegen használható:
– rovarcsípésekre
– lázra
– zúzódásokra
– migrénre

Használati útmutató:
– melegen történő használatra:
Helyezze a párnát a mikrohullámú sütőbe (600 W/ kb. 90 másodperc), a sütőbe (130 °/ kb. 10 percre) vagy más hőforrásra, például a radiátorra. SOHA NE MELEGÍTSE A PÁRNAHUZATTAL EGYÜTT.
A párna felmelegedését követően rázza össze a magokat és a csuklóján ellenőrizze a hőmérsékletét.
– hidegen történő használatra:
A termofort a huzattal együtt helyezze be 60 percre a mélyhűtőbe vagy 2 órára a hűtőszekrénybe.
Ne hagyja, hogy élelmiszerrel érintkezzen.
A huzat kézzel vagy mosógépben 30 °C-on mosható.
A termék nem játékszer – apró részeket tartalmaz, amelyeket a gyermek lenyelhet.
Használat előtt ellenőrizze, hogy a termék nem sérült-e. Ha a párnahuzat elhasználódott/szennyezett, cserélje ki egy újra.

Méretek: 13 x 16 cm

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!