Hencz Toys Takane puzzle labda

Ár: 4 999 Ft

Hencz Toys Takane puzzle labda termék leírása

A Takane puzzle labda az egyik legérdekesebb és legismertebb játék a Hencz Toys Mom’s Care sorozatában. Nagyon érdekes kialakítású. Különböző textúrájú anyagokból készül – főleg piros és fekete velúr és szövet anyagból készült, fehér és fekete, kontrasztos háromszögekből áll.
A labdát úgy tervezték, hogy a kisgyermek különböző módon elkaphassa és megragadhassa, így gyakorolja az ügyességet, a koordinációt és a kézi készségeket.
A játék további előnye a súlya – a labda az élet első napjaitól kezdve gyermekeknek is ajánlott. A baba életének első hónapja után a labda a kiságy vagy a babakocsi fölé lógható. A  három kontrasztos szín összpontosítja a baba figyelmét, stimulálva a mintaérzetet. Van benne egy csörgő is, amelynek köszönhetően a kisgyermek szeretni fog játszani a Takane labdával. Mi több, a puha, szenzoros labda két részre szétszerelhető.
A játék kézzel készül Lengyelországban, csak biztonságos, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A labda tökéletes bármilyen szórakozáshoz. A kisgyermek még a szájába is beveheti fogzás közben. Belül hipoallergén töltőanyagú.
A Takane labda is egy nagyszerű játék a kúszó csecsemőknek is.

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!