Tommee Tippee 360°-os hőtartó Itatópohár 250ml

Ár: 4 200 Ft

Tommee Tippee 360°-os hőtartó Itatópohár 250ml leírása

A 360°-os pohár olyan, mint bármely más nyitott tetejű pohár, mégis csöpögésmentes. Nyugodtan lehet ugrálni vele, rázni, akár fejjel lefelé fordítani, úgy sem fog csöpögni. JELLEMZŐK: Használata 1 éves kortól ajánlott Tökéletes az ivás tanuláshoz és étkezésekhez is: nincs csőr, nincs szívószál, csak csöpögés mentes kortyok A 360° szelepet a gyermek szája aktiválja, így bárhonnan ihat a pohár széléről, akárcsak egy hagyományos pohár esetében A kivehető szelep a kortyok között zárva marad, így akkor sem csöpög Gőzsterilizálóba, mosogatógép felső kosarába és mikrohullámú sütőbe is betehető A termék BPA-mentes anyagokból készült Űrtartalom: 250 ml Figyelem! A termék többféle színben és mintával elérhető, kérjük, a megrendelés megjegyzés rovatában tüntesd fel, hogy melyik színt szeretnéd.

Tommee Tippee 360°-os hőtartó Itatópohár 250ml jellemzői

A TommeeTippee-t 1965-ben hozták létre, így több, mint 50 év tapasztalattal rendelkeznek a kicsik természetes táplálásában, a csecsemő- és kisgyermek termékek gyártásában. A világ egyik legmegbízhatóbb márkái közé tartozik, Nagy Britannia elsőszámú babatermék gyártója.

TOVÁBBI SZUPER AJÁNLATAINK!

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!