Tommee Tippee CTN Kézi mellszívó

Ár: 9 999 Ft

Kisbabájának táplálásában a Közelebb a természeteshez® választékunk a legjobb megoldás, amelyet szoptató édesanyák és egészségügyi szakemberek közreműködésével végzett többéves kutatómunka eredményeként fejlesztettük ki. Termékeink segítségével a kisbabák könnyebben és hosszabb ideig táplálhatók anyatejjel. A születést követően azonnal használhatja a Közelebb a természeteshez családot, amely higiénikus, biztonságos (BPA-mentes), természetes és kiegyensulyozott táplálást tesz lehetővé mindenki számára. A Tommee Tippee Közelebb a természeteshez Kézi mellszívója® csak 3 részből áll, könnyű tisztán tartani és összerakni.

Adunk hozzá egy sterilizáló dobozt, amelyet tárolásra is használhat a fertőtlenítés után.

Tartalmaz 1db 150ml-es cumisüveget (A cumisüveg cumi lágy szilikonból készült, ami utánozza az anyamell rugalmasságát és mozgását.

Nagyfokú hasonlósága az anyamellel biztosítja, hogy babáját egyaránt táplálhassa cumiból és anyamellből) ,6db ajándék melltartóbetétet. Lágy érintésű “ tölcsére “ van a tökéletes illeszkedésért.

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!