Babyono 942 15db-os szülés utáni betét NIGHT DAY

Ár: 1 500 Ft

A Baby Ono szülés utáni egészségügyi betéteket kifejezetten a gyermekágyi nők számára tervezték, hogy kényelmesen és nyugodtan érezzék magukat. A betétek anatómiai alakja növeli a viselés kényelmét, biztosítja a felhasználás diszkrécióját és a hatékony védelmet fekvő helyzetben is. Viszont a finom sima felület egyenletesen osztja el a folyadékokat, így a párna nem tapad és nem irritálja a bőrt. A betét belsejében lévő szuperabszorbens megköti a nedvességet és semlegesíti a kellemetlen szagokat. Ezenkívül az öntapadó csík a betét teljes hosszában stabil rögzítést tesz lehetővé a fehérnemûhöz.

Tulajdonságai:

  • Mindegyik betét négy rétegből áll.
  • A lélegző és ultralágy belső felület lehetővé teszi a légáramlást és a frissesség érzetét nyújtja.
  • Két szuperabszorbens réteg megköti a nedvességet, mindkettő biztosítja a folyadék visszatartását a párna belsejében és semlegesíti a kellemetlen szagokat.
  • A külső fólia réteg megakadályozza a szivárgást a fehérnemû tisztán tartása érdekében.
  • A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

5%-os kupon

Rendelj és tedd zsebre 5%-os kuponodat minden vásárlás után amit a következő vásárlásnál használhatsz fel (akár egyszerre az összeset). Minden kapott kupon 30 napig használható fel ezért kérjük figyeld a lejárati időt! A kupin nem ruházható át és nem váltható be készpénzre!